Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πάρμα όπως... ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ.

Ο Antonio Cassano
Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, ωστόσο είναι φανερό πως η κατάληξη θα είναι παρόμοια με αυτή που είχε η ΑΕΚ (Κωνσταντινουπόλεως), ο Άρης και ο ΟΦΗ. Σήμερα ο 32χρονος Antonio Cassano τερμάτισε το συμβόλαιό του με την Πάρμα. Όπως αναφέρει το BBC, η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας ήταν κοινή. Στο ESPN αναφέρουν πως ο άλλοτε άσσος των Real, Roma, Milan και Inter, ίσως αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2015 από την ενεργό δράση. Σύμφωνα με φήμες που διαδίδει η βρετανική Daily Mail, ίσως να γίνει πρόταση στον 32χρονο από την ομάδα της γενέτειράς του, το Μπάρι.

Τα προβλήματα όμως για τους "Emiliani" μεγαλώνουν, καθώς υπάρχουν και αποχωρήσεις μετόχων. Αυτές τις σκηνές τις έχουμε βιώσει ήδη, με την πτώση της ΑΕΚ, αρχικά στην Β' Εθνική, αλλά τελικά στη Γ' Εθνική, ώστε να παραγραφούν τα χρέη της "Ένωσης"... Στην ίδια περίπτωση υπάγονται και αυτές του Άρη από τη Θεσσαλονίκη και του ΟΦΗ.

"Άκρα ταπείνωση" η πτώση της Πάρμας, η οποία δε γνωρίζουμε αν θα πέσει απλώς στην Serie B (Serie bwin) ή αν θα αγωνιστεί χαμηλότερα, στην Serie C (Lega Pro). Η περίπτωση εδώ μοιάζει με αυτή της Νίκης Βόλου και της γαλλικής Le Mans Union Club 72. Το μέλλον της ομάδας από τη Νέα Ιωνία παραμένει άγνωστο, ενώ η ομάδα από τη "χώρα του Λίγηρα" (Pays de la Loire) αποτελεί ερασιτεχνικό σωματείο από το 2013. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην 4η Εθνική Κατηγορία της Γαλλίας (CFA2 - Championnat de Football amateur 2), στον Όμιλο Β [1].

Νίκη Βόλου

Τελευταίο λογότυπο της επαγγελματικής Le Mans FC
Το λογότυπο της επαγγελματικής Le Mans UC 72 από το 2006 ως το 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Υβριστικά και ειρωνικά σχόλια θα διαγράφονται!
WARNING: Insulting comments will be deleted!