Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Πού θα έπρεπε να παίζουν ορισμένοι παίκτες βάσει επιθέτου (χιουμοριστικό)

Arthur Boka (Ακτή Ελεφαντοστού). Ο άλλοτε άσος του Στρασβούργου και της Στουτγάρδης και νυν παίκτης της Μάλαγα θα ήταν μια σπουδαία μεταγραφή στη... "συγγενική" Boca.

Mirko Gori (Ιταλία). Ο νεαρός άσος της Φροζινόνε θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο πρωτάθλημα της Γεωργίας, αν έπαιζε για λογαριασμό της Dila από την πόλη... Gori!

Ángel Correa (Αργεντινή). Τι κι αν μετράει τρεις εμφανίσεις με τη φανέλα των "Albiceleste"; Σίγουρα ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα είχε πρόβλημα (λόγω επιθέτου) να παίξει στην... Κορέα!

Nick Ross (Σκωτία). Το κρύο της ιδιαίτερης πατρίδας του, Inverness, τον μετακίνησε στο Dundee. Αν τον ενδιαφέρει μια ήρεμη περιοχή, μία λύση είναι να μετεγγραφεί στη Ross County, στα όμορφα Highlands.

Δημήτρης Σαραβάκος (Ελλάς). Αν αποφασίσει να μη φαγωθεί από το σαράκι, ο θρύλος του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού μπορεί άνετα να μετακομίσει στο νησί Βόρνεο και συγκεκριμένα στην περιοχή Sarawak της Μαλαισίας, ώστε να παίξει για την τοπική ομάδα.

Alessandro Santos (Ιάπωνας εκ Βραζιλίας). Ο Ροναλντίνιο της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου αφού είναι Βραζιλιάνος, νομίζω δικαιούται εις διπλούν να αγωνιστεί με τη φανέλα της ένδοξης Santos.

Antonio Valencia (Ισημερινός). Αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής θα ήταν η λύση στα επιθετικά κενά που αντιμετωπίζει η καταλανική ομάδα. Οι "νυχτερίδες" θα πρέπει να δαπανήσουν σημαντικό ποσό, εν τέλει όμως πιστεύω ότι το... όνομα θα τους δικαιώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Υβριστικά και ειρωνικά σχόλια θα διαγράφονται!
WARNING: Insulting comments will be deleted!